Om världsmästerskapet i fotboll 2018

VM 2018 i Ryssland har varit en exalterande och nervkittlande turnering. Den börjar dock lida mot sitt slut och nu är det inte långt kvar till den slutliga finalen. Vilket lag är det som kommer att vinna? Sverige är tyvärr ute ur turneringen efter kvartsfinalsmatchen mot England som gjorde två mål, men de tog sig riktigt långt och vi är väldigt stolta över deras insats. Den 15 juli avslutas VM och vinnaren kommer vara presenterad. Även om de flesta såklart hoppades på Sverige är det dags att hitta ett annat lag att heja på nu.

Satsa pengar på VM

VM sker vart fjärde år och det är många som ser fram emot turneringen, inte bara för att kolla på självaste matcherna som spelas utan även att satsa pengar på fotbollsmatcherna är något som är lika populärt. Detta kan du göra smidigast via nätet på casinon online som erbjuder en sport- och bettingsektion. Du kan exempelvis satsa på hur många mål en viss fotbollsspelare kommer göra under en match eller hur många gula kort som kommer ges ut. Givetvis kan du också satsa på vilket lag som blir det vinnande laget.

Vad jag tror

Jag har följt VM sedan det började i juni. Jag hade gärna åkt till Ryssland för att se några matcher live men jag nöjer mig gott och väl med tv-soffan. Här har jag dessutom möjlighet att skrika och bli förbannad i min ensamhet utan att några stackare behöver lyssna på min frustration. När Sverige åkte ut i kvarten blev jag riktigt besviken men samtidigt är jag otroligt stolt över prestationen Sveriges landslag har haft i VM. Nu är mina förhoppningar på att Belgien tar hem segern, de har spelat väldigt lovande.

Många skrällar

I årets VM har det förekommit en hel del skrällar. Att Tyskland exempelvis åkte ut var det många som blev förvånade över då de förra gången vann världsmästerskapet. Förutom Tyskland är det även storfavoriten Brasilien som åkte ut mot Belgien. Det är också en stor skräll som många inte alls förväntade sig eftersom Brasilien generellt alltid presterar på topp. Den 15:e juli när finalen sker kommer jag sitta bänkad och hoppas på att det är Belgien som är ett utav de lagen som tagit sig vidare. Vad som händer återstår helt enkelt att se.

Leave a Comment: